inschrijven-logo

Inschrijven?

Als ik lid word  en schrijf me in, bij welke ploeg word ik ingedeeld? 

De jeugdploegen worden door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (K.B.V.B.) ingedeeld volgens internationaal geldende afspraken. Elke ploeg wordt daarom aangeduid met een hoofdletter ‘U’ (Under) gevolgd door een cijfer (x). Dit cijfer slaat op de leeftijd van spelers die vóór 1 januari die het huidige seizoen vooraf gaat nog geen X-1 jaar zijn. Tot en met de U15 mogen meisjes en jongens gezamenlijk deel uit maken van een ploeg. Speelsters mogen, maar dit is geen verplichting, een leeftijdscategorie lager aantreden.

Wie kan er lid worden? 

Alle jongens en meisjes vanaf 4 jaar kunnen lid worden. Heeft u of uw kind interesse om aan te sluiten bij onze voetbalploeg?
Neem contact op Samba’s Temse of contacteer één van de trainers en laat jouw kind meedoen aan een training. Heeft het de smaak te pakken, zeg het aan de trainer en overleg samen de eventuele mogelijkheden.

Wat kost het? 

Dit kan je nalezen in onderstaande tabel.

Hoe schrijf ik me in? 

Kriebelt het nu echt en heb je zin om aan je skills te werken, je loophouding te verbeteren of gewoon een goede beweger te worden? Dan kan je je inschrijven voor één van onze wekelijkse sessies. 

Vul het inschrijvingsformulier in en we laten spoedig van ons horen.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de leden van het bestuur of de jeugdcoördinator. Alle gegevens vind je hier.

Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen in Samba’s Temse en zullen alles in het werk stellen om er voor je voetbalzoon of –dochter weer een mooi seizoen van te maken.

 

Inschrijvingsformulier    Leeftijd*:

    Geslacht*:
    JongenMeisje    Met dank aan onze sponsors