HET TEAM

Het team ?

Wij zijn het team Samba’s Temse en sinds de oprichting in 2009 hebben wij Temse een naam verworven als voetbal opleider in de breedste zin van het woord. Onze focus ligt op trainen, begeleiden en beter maken van individuele spelers.

Daarnaast leiden we onze trainers op via interne en externe opleidingen en leren we deze te coachen en trainen volgens de methode en visie van Samba’s Temse. Hierdoor kunnen wij de lat steeds hoger leggen van de individuele speler.

Waar veel bonden en trainers geloven in een visie waar collectief trainen het belangrijkste is, weet Samba’s Temse deze visies te verenigen en te komen met een alles omvattend leerplan. De individuele speler maakt het verschil, zonder het collectief uit het oog te verliezen. Samba’s Temse leert deze methode aan spelers van 5 tot 21 jaar en boekt hier keer op keer succes mee. Modern voetbal vraagt een complete benadering en een eenduidige visie.

Wij hebben onze visie vertaald naar een technisch leerplan. Hierin staat precies omschreven hoe wij onze cursisten willen trainen en ontwikkelen. In dit leerplan houden wij rekening met de leeftijd en het talent van ieder individu zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Het is belangrijk dat uw kind veel succeservaringen heeft waardoor het zelfvertrouwen krijgt maar ook voldoende weerstand zodat hij of zij door kan groeien naar een hoger niveau waarbij de weerstanden steeds groter worden. Ons leerplan houden wij continue tegen het licht waarbij wij rekening houden met de nieuwste ontwikkelingen en trainingsmethoden in het voetbal. Naast trendsetter te zijn in opleiden zijn we ook vernieuwend door samen te werken met kennisinstellingen. Samen met hen bedenken en bieden we producten, diensten, faciliteiten en testen aan om het maximale rendement uit een talent te halen.

Plezier!!

Plezier staat voorop bij Samba’s Temse. Dit dragen onze trainers uit door positieve coaching. Je mag bij ons fouten maken, je mag pingelen, je mag je creativiteit tonen. Onze trainers stimuleren dit zelfs en geven complimenten, ook als een actie een keer niet lukt. Hierdoor zal het vertrouwen van iedere speler groeien en zal hij of zij steeds beter gaan voetballen.

Om heel goed te kunnen voetballen is een uitstekende technische vaardigheid niet voldoende. Het huidige voetbal verlangt multifunctionele spelers die ook beschikken over tactisch inzicht, een goede conditie en een gezonde drive en mentaliteit. Onze trainingen zijn zeer intensief maar zo ingericht dat er voldoende herstel is om steeds sterker te worden. Om dit te bereiken werken wij met specialisten die hierin opgeleid zijn om dit jullie allemaal te leren. Zij zullen na iedere cursus de eventuele verbeterpunten aangeven op je diploma en dit bespreken met ouders en cursisten. Onze doelstelling is om het maximale rendement uit elke cursist te halen zodat hij of zij met veel plezier de voetbalsport kan beoefenen.

De trainers

Trainer-Hafid-Chair

Abdelhafid Chair

Hooftrainer U7-U21
Techniek trainer geweest bij Sporting lokeren

Supervisor-Elhabchi-Mousa

Mousa Elhabchi

Supervisor
Videoanalist Rode duivels en Marokko

Trainer-Hecham-Chair

Hecham Chair

Hoofdtrainer van de beginnertjes

Trainer-Bouffous

Ahmed Bouffous

Hulptrainer U7-U21

Trainer-Hamid-Elmadkari

Hamid Elmadkari

Hulptrainer U7-U21

Trainer-Karim-Chantah

Karim Chantah

Trainer looptechniek en coördinatie.

Trainer-ahmed-chair

Ahmed Chair

Techniek trainer en video analist

Met dank aan onze sponsors