Foto-album

Foto album Samba's Temse

8/12/2019 Zwarte pietendag

Dankwoord  🎁

Omdat wij mogelijk niet iedereen afzonderlijk hebben kunnen bedanken willen wij via deze weg de vrijwilligers die het onverwachtse bezoek van de pieten mogelijk hebben gemaakt, danken voor hun inzet en tijd.

Dit zijn niet alleen de mensen die u ziet; De Zwarte Pieten maar ook mensen die de snoepzakjes hebben gemaakt en ieder die zich op een andere manier heeft ingezet.

Zonder jullie krijgen wij dit niet voor elkaar. Bedankt!

Daarnaast uiteraard een dankwoord voor de kinderen die het hele jaar braaf zijn geweest 😉.

Tot volgend jaar!

24/12/2019 Eet & Quizavond

Langs deze weg willen wij, Samba’s Temse Jeugd iedereen van harte bedanken voor jullie aanwezigheid op onze eet -en Quiz avond.

De meer dan 120 dolenthousiaste aanwezigen maakten er wederom een prachtige avond van!

In een uitverkochte Arena zijn we allemaal getuige geweest van een spannende Quiz vergezeld van een ‘overheerlijke stoofvlees met friet’ bereidt door onze topchef Bilal Benamar, huisbereide topdesserts van Sophelia’s Backery en lekkere traditionele Marokkaanse briwats, getekend SBA.  Waarvoor dank.

Ik wil tevens ook van deze gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers van harte te bedanken voor hun inzet en steun.

Een extra dankwoord gaat ook uit naar onze Quizmaster Mohammed Mokkadem die zorgde voor het vlotte verloop van de Quiz.

Tot slot gaat ons laatste dankwoord oprecht uit naar al onze sponsoren. Zonder hun waardevolle bijdrage had dit gebeuren niet kunnen plaatsvinden.

DenderCars, Nach-Tech, A&F Cars, Sophelia’s, Maxpac, Monotech, City Motors, B&B technicus, Slagerij Bouzian, King Pizza.

Duizend maal bedankt!

Tot volgend jaar insh’Allah!

 Druk op de volgende knop om de foto album te zien.