Contact_logo

Contact!

WAT IS JOUW AMBITIE?

Heb jij de ambitie om alles uit je sportieve loopbaan te halen en speel je op divisie niveau, dan kun je je aanmelden bij de Samba’s Temse. Wij hebben de expertise in huis om een speler op alle fronten beter te maken.
Of vind jij het gewoon leuk om te voetballen en wil je je voetbalkwaliteiten verbeteren, dan kun je bij onze voetbalacademy terecht.
De voetbalacademy is er voor jongens en meisjes tot 22 jaar. De voetbalacademy is een aanvulling op de trainingen die je bij je voetbalclub krijgt, alleen gaan wij net een stukje verder.
Ook als je niet bij een voetbalclub staat ingeschreven, ben je bij ons welkom. De trainingen worden verzorgd aan de hand van het hedendaagse voetbal.
Zoek je privétraining voor je zoon of dochter? Bel ons of laat je contact gegevens achter, ben je al overtuigt van Samba’s Temse schrijf je zoon of dochter gewoon in door het inschrijvingsformulier in te vullen.
Schrijf er bij wat zijn/haar positieve en negetieve punten zijn en wij zullen de nodige trainingen geven. Zijn negetieve punten proberen wij te versterken en zijn positieve punten te verbeteren

Bezoek ons

Zondag van 17u tot 20u sporthal Temsica

Gasthuisstraat 78A, 9140 Temse

Bel ons

Wij zijn steeds tot uw dienst. Bel ons!

+32 (0) 486 39 47 31

Contact us

Wij zijn steeds tot uw dienst. Mail ons!

info@sambastemse.be

Met dank aan onze sponsors